Mainos
Mainos

IMF:n pääjohtajan raiskausahdinko syvenee

Kansainvälisen valuuttarahaston pääjohtajan Dominique Strauss-Kahnin vaikeudet kasvavat. Ranskalainen kirjailija syyttää IMF:n pääjohtajaa raiskausyrityksestä. Väitetty teko tapahtui vuonna 2002.

Kirjailija-toimittaja Tristane Banonin, 31, asianajajan mukaan nainen aikoo tehdä rikosilmoituksen Dominique Strauss-Kahnista.

Banon kertoi vuonna 2007 televisio-ohjelmassa, että korkea-arvoinen poliitikko oli houkutellut hänet tyhjään huoneistoon sillä verukkeella, että halusi antaa haastattelun. Naisen mukaan mies oli kuitenkin huoneistossa käynyt hänen kimppuunsa.

Äiti kielsi

Miehen nimeä ei tuolloin paljastettu, mutta vuotta myöhemmin Banon sanoi viitanneensa Strauss-Kahniin. Banon kertoi harkinneensa rikosilmoituksen tekoa, mutta luopuneensa siitä.

-En halunnut olla loppuelämääni tyttö, jolla oli ollut vaikeuksia poliitikon kanssa, hän sanoi televisio-ohjelmassa.

Kirjailijan äiti, sosialistipoliitikko Anne Mansouret kertoi ranskalaiselle nettisivustolle, että hän oli neuvonut tytärtään pidättäytymään rikosilmoituksen teosta. Hän pelkäsi, että asia olisi vahingoittanut tyttären toimittajan uraa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme