Mainos
Mainos

Indonesian armeijan mukaan 55 kuollutta

Indonesian armeijan edustaja kenraali Sudrajat sanoo, että vain 55 ihmistä on kuollut viikon kestäneissä väkivaltaisuuksissa Itä-Timorissa. Sudrajat puhui toimittajille Jakartassa palattuaan Itä-Timorista, missä hän vieraili asevoimien komentajan Wiranton kanssa. Länsi-Timoriin paenneet ihmiset ovat kertoneet nähneensä pelkästään yhdellä Dilin alueella 200 ruumista. Itä-Timorin poliisi on aiemmin vahvistanut, että hyökkäyksessä roomalais-katolisen kirkon toimistoon kuoli 25 ihmistä.

Kirkko ja Caritas-järjestö sanovat, että suurin osa sen 40 paikallisesta työntekijästä on surmattu. Eräiden arvioiden mukaan kuolonuhreja saattaa olla jopa tuhansia. Surajat sanoi, että poikkeustilan julistamisen jälkeen "turvallisuushäiriöt ovat vähentyneet merkittävästi". Surajatin mukaan 85000 ihmistä on lähtenyt Dilistä Länsi-Timoriin.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme