Mainos
Mainos

Indonesian ex-diktaattorin pojan tuomion julistaminen lykkäytyi

Jakartalainen tuomioistuin on joutunut lykkäämään tuomion julistamista Indonesian entisen diktaattorin pojan Tommy Suharton oikeudenkäynnissä. Suharton on ilmoitettu olevan sairas.

Tuomion julistaminen Indonesian entisen diktaattorin pojan Tommy Suharton oikeudenkäynnissä on lykkäytynyt.
Jakartalainen tuomioistuin ilmoitti tänään, että Tommy Suharto oli ilmoitettu olevan sairas ja että tuomiota häntä vastaan käydyssä murhaoikeudenkäynnissä ei siksi voida vielä julistaa.

Syyttäjät ovat vaatineet Tommy Suhartolle 15 vuoden tuomiota. Suhartoa syytetään indonesialaisen korkeimman oikeuden tuomarin murhan suunnittelusta. Korkeimman oikeuden tuomari oli määrännyt Suhartolle vankeustuomion aiemmassa lahjusoikeudenkäynnissä.

Tommy Suharton ja eräiden muiden huomattavien indonesialaisten oikeudenkäyntejä on laajalti pidetty suunnan näyttäjinä, joista selviää, onko Indonesian presidentti Megawati Sukarnoputri onnistunut kohentamaan maan ryvettyneen poliittisen ja oikeudellisen järjestelmän tilaa.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme