Mainos
Mainos

Indonesian tulva hellittämässä

Tilanne on kuitenkin yhä vaikea etenkin slummialueilla. Uhrien määrä saattaa nousta rajusti, jos kulkutautiepidemia puhkeaa.

Tulvatilanne on helpottumassa Indonesiassa. Useita päiviä kestäneet sateet ovat laantumassa ja tulvavedet ovat laskussuunnassa pääkaupungissa Jakartassa. Tilanne on kuitenkin yhä vaikea etenkin slummialueilla.

Tulvat ovat olleet Indonesiassa pahimmat viiteen vuoteen. Torstaina alkaneiden rankkasateiden jälkeen kuolonuhreja arvioidaan olevan enimmillään 30. Arvio ei ole muuttunut eilisen jälkeen, mutta Jakartan kaltaisen suurkaupungin slummialueiden todellista tilannetta ei kukaan tiedä. Uhrien määrä saattaa nousta rajusti, jos kulkutautiepidemia puhkeaa.

Indonesialaisten sanomalehtien mukaan ilman kotia on noin 290 000 ihmistä. Monet ovat jo päässeet palaamaan asuinalueilleen, mutta useimmilla kotina on yhä jokin väliaikaissuojista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme