Mainos
Mainos

Tekikö Twitterin työntekijä jäynän viimeisenä työpäivänä? – Trumpin tili suljettiin

Moni Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tviiteistä kiinnostunut koki Yhdysvaltain aikaa torstaina yllätyksen, kun Trumpin aktiivisesti käyttämä Twitter-tili oli kadonnut.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Trumpin tili katosi hetkellisesti Yhdysvaltain aikaa torstaina eli varhain perjantaina Suomen aikaa.

Aluksi Twitter sanoi, että kyseessä oli yhtiön työntekijän tekemä inhimillinen virhe. Trumpin tili oli poissa käytöstä noin 11 minuutin ajan.

Myöhemmin yhtiö kuitenkin tviittasi, että työntekijä oli ollut asiakaspalvelussa töissä viimeistä työpäiväänsä. Yhtiö kertoi selvittävänsä asian perusteellisesti.

– Tutkimuksissamme olemme saaneet selville, että sen teki Twitterin asiakaspalvelun työntekijä, joka teki sen viimeisenä työpäivänään.

Yhtiö kertoo, että aikoo tehdä yhtiön sisäisen tarkastuksen tapauksen johdosta.

Trumpin henkilökohtaisella tilillä on arviolta 41,7 miljoonaa seuraajaa. Trump ei ainakaan heti tuoreeltaan kommentoinut julkisesti tilinsä katoamista, vaan jatkoi vaan tviittaamista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme