Mainos
Mainos

Luotijuna joutui tekemään hätäjarrutuksen: Käsinojan ympärillä ikävä yllätys

Harvinainen salamatkustaja pakotti luotijunan pysähtymään Japanissa maanantaina.

Syynä oli naismatkustajan huomaama ruskea käärme, joka oli kietoutunut istuimen käsinojan ympärille lähellä naisen istumapaikkaa. Juna oli matkalla Tokiosta Hiroshimaan. Asiasta kertoo CNN.

– Emme tiedä, miten käärme oli päässsyt junaan. Epäselvää oli myös se, oliko käärme lemmikki vai villi, kuvailee Japanin rautatieyhtiön tiedottaja Haruhiko Tomikubo.

Käärmeen nähnyt nainen oli hälyttänyt konduktöörin paikalle välittömästi. Konduktööri oli tehnyt hätäjarrutuksen nopeasti Hamamatsun kaupungin kohdalla. CNN kertoo, että poliisit tulivat ja ottivat käärmeen kiinni. Noin 30 senttiä pitkän käärmeen ei uskota olevan myrkyllinen.

– Uskomme, että operaatio sujui ongelmitta. Käärme oli kiinni minuutin kuluessa, ja luotijuna saapui Hiroshimaan vieläpä ilman viiveitä, kertoo tiedottaja CNN:n mukaan.

Junissa ei sääntöjen mukaan saa kuljettaa lemmikkikäärmeitä Japanissa.  Sen sijaan kissoja ja koiria niissä saa kuljettaa. Omistajien on kuitenkin maksettava lisämaksu lemmikistään ja varmistettava, että eläin on häkissä tai kuljetuslaatikossa, jotta se ei häiritse muita matkustajia. 

Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun käärme löydetään luotijunasta Japanissa. Vuonna 2011 noin metrin mittainen punamustaraitainen Hondurasin maitokäärme löytyi niin ikään luotijunasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme