Mainos
Mainos

Insesti-isän sekaantuminen murhiin selvitetään

Itävallassa tyttärensä ja tämän lasten vangitsemisesta ja raiskauksista epäilty Josef Fritzl, 73, on voinut sekaantua useisiin murhiin.

Poliisi on aloittanut uudelleen kahden ratkaisemattoman rikoksen esitutkinnan, joissa tutkitaan Fritzlin mahdollista osuutta tapahtumiin, kertoo itävaltalaista sanomalehteä siteeraava Expressen.

Toinen tapauksista koskee vuonna 1986 Mondsee -järvestä löydetyn 17-vuotiaan Martina Poschin tapausta. Posch oli raiskattu ja kuristettu kuoliaaksi, jonka jälkeen ruumis oli paloiteltu, sullottu muovisäkkeihin ja upotettu veteen.

Toinen ratkaisematon rikos koskee puolestaan kesäkuussa 2006 sattunutta 16-vuotiaan Julia Kührerin katoamista kotikaupungistaan Pulkausta. Tyttöä ei ole vieläkään löydetty.

Poliisi tarkoituksena on muun muassa verrata Poschin jäännöksistä löytynyttä DNA:ta Fritzlin DNA:han.

Kenraalimajuri Gerhard Lang Itävallan rikospoliisista sanoo, että kriminaalipsykologisesta näkökulmasta ajateltuna ei ole mahdotonta, että Fritzlin kaltainen henkilö olisi syyllistynyt muihinkin vakaviin rikoksiin.

Poliisi aikookin tutkia myös useita muita ratkaisemattomia seksuaali- ja väkivaltarikoksia ja Fritzlin mahdollisia kytköksiä niihin.

(MTV3)

Lue myös:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme