Mainos
Mainos

Intia lykkää rauhanneuvotteluja pommi-iskujen takia

Poliisi ei ole toistaiseksi tehnyt läpimurtoa tiistain pommi-iskujen tutkinnassa, mutta iskusta epäillään Pakistanista käsin toimivia taistelijoita.

Intia lykkää rauhanneuvotteluitaan Pakistanin kanssa, koska epäilee tämänviikkoisista pommi-iskuista Pakistanista käsin toimivia taistelijoita. Asiasta kertoi Intian ulkoministeriön edustaja.

Osapuolten oli tarkoitus tavata toisensa ensi viikolla Delhissä ja arvioida maiden välistä rauhankehitystä. Ulkoministeriön edustajan mukaan keskustelujen lykkääminen ei tarkoita, että yli kaksi vuotta käynnissä ollut rauhanprosessi keskeytettäisiin.

Poliisi ei ole toistaiseksi tehnyt läpimurtoa tiistain pommi-iskujen tutkinnassa, mutta uskoo selvittävänsä iskujentekijät viikon sisällä. Poliisilla on jo kaksi epäiltyä, mutta heistä ei ole toistaiseksi annettu tarkempia tietoja julkisuuteen.

Seitsemän lähes samanaikaista räjähdystä surmasi tiistaina lähemmäs 200 ja haavoitti 800:aa ihmistä.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme