Mainos
Mainos

Intialainen koulupoika jätti järkyttävän itsemurhaviestin: "Isä pyydä opettajaa, ettei hän olisi muille yhtä ilkeä"

12-vuotias poika on tehnyt itsemurhan opettajan ilkeyden takia, kertoo India Today.

Viidesluokkalainen poika Uttar Pradeshin osavaltiossa jätti jälkeensä itsemurhaviestin, jossa hän kertoi opettajan ankaruuden saaneen hänet turvautumaan epätoivoiseen tekoon. Poliisi on pidättänyt opettajan.

Poika kertoi jäähyväiskirjeessä opettajan itkettäneen häntä kyseisenä aamuna.

– Isä, tänään on ensimmäinen kokeeni ja opettaja itketti minua kello 9.15:en asti. Jouduin seisomaan kolmen oppitunnin ajan. Hän kuuntelee vain mielistelijöitä. Tänään päätän elämäni. Voitko pyytää opettajaa, ettei hän rankaisi muita näin ankarasti. Hyvästi äiti, isä ja sisko.

India Todayn mukaan poika oli lahjakas oppilas, joka oli tullut kotiin järkyttyneenä viikko sitten. Hän sanoi opettajan olleen ankara häntä kohtaan ja kieltänyt häntä osallistumasta kokeisiin. Poika oli mennyt hiljaisena yläkertaan, ja hieman myöhemmin hänet löydettiin yläkerrasta makaamasta vaahtoa suussaan. Poika kiidätettiin sairaalaan, jossa hänen todettiin kuolleen.

Vanhemmat löysivät pojan koululaukusta itsemurhaviestin sekä muoviin käärityn lasin, joka haisi epäilyttävältä.

Perheen mukaan opettajan toiminta johti pojan itsemurhaan. Poliisi kertoo pidättäneensä opettajan ja tutkivan tapausta.

– Ilmeisesti hän on ottanut myrkkyä, ja sen takia hänen suustaan tuli vaahtoa, poliisi kommentoi medialle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme