Mainos
Mainos

Intialaisen miesprostituoidun elämä: Raiskaus lapsena ajoi seksityöhön

Intian transsukupuolisten eli hijra-nimellä tunnetun vähemmistön asema yhteiskunnassa on kaksijakoinen. Monet hijrat ovat arvostettuja etenkin hääesiintyjinä, mutta esiintyessään he kohtaavat usein väkivaltaa.

– Yritän saada aina hääkeikoille henkivartijan mukaani, sillä usein häävierasjoukossa on ihmisiä, jotka saattavat pahoinpidellä meitä transsukupuolisia, transsukupuolinen Namitha Sharmila kertoo MTV Uutisille. 

Väkivaltaa pelkää myös prostituoituna elantonsa hankkiva 18-vuotias Sam Murudkar.  Hän kertoo kuitenkin ansaitsevansa hyvin prostituiotuna. 

– Asiakkaita löytyisi parhaiten tietyiltä kaduilta ja aukioilta tai rautatieaseman julkisesta vessasta, mutta silloin on iso riski tulla pahoinpidellyksi, Murudkar sanoo.

Transsukupuolisia ja homoseksuaaleja prostituoituja etsivät  mukaan välillä myös rikolliset tai hyväksikäyttäjät, jotka haluavat kiristää prostituoidulta rahaa.

– He ottavat valokuvia ja varastavat kännykän. Sitten he vaativat valtavia summia rahaa, etteivät lähetä kuvia prostituoidun perheenjäsenille ja läheisille.

Murudkar hankkii asiakkaansa yleensä luotettavan välittäjän kautta ja saa uusia asiakkaita myös asiakkaittensa suositusten perusteella.

– Olen nyt ihan tyytyväinen elämääni miehenä, mutta luulen, että muutaman vuoden päästä haluan mennä leikkaukseen ja muuttua naiseksi, Murudkar sanoo. 

Raiskaus lapsena ajoi miesprostituoiduksi

Kahdeksantoistavuotias Sam Murudkar on nuoresta iästään huolimatta ansainnut rahaa myymällä seksipalveluja miehille jo lähes kahdeksan vuoden ajan.  

Murudkar oli kymmenvuotias kun teini-ikäiset koulutoverit raiskasivat hänet.

– En tuolloin tajunnut mitä tapahtui ja se sattui jonkin verran. Raiskaukset ja seksiin pakottaminen jatkuivat ja aika pian aloin pitää siitä, Murudkar kertoo. 

Hän salasi vuosia sekä homoutensa että seksin myymisen perheeltään ja sukulaisiltaan, jotka saivat tietää asiasta kaksi vuotta sitten.

– Olin niin häpeissäni, että yritin itsemurhaa juomalla kerosiinia. Olin viikon sairaalassa. Sen jälkeen perheeni pakotti minut mielisairaalaan, koska he luulivat voivansa parantaa minut homoudesta. 

Kun Murudkar vakuutti perheelleen olevansa homoseksuaali omasta tahdostaan, perhe kuvitteli hänen joutuneen vihamielisten naapureiden harjoittaman mustan magian kohteeksi. 

– Minua kuljetettiin monen henkiparantajan luona. Kun hekään eivät onnistuneet muuttamaan minua heteroksi, perheelleni ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin sopeutua asiaa ja he yrittävät nyt parhaansa mukaan hyväksyä minut. 

Murudkarin perheelle homous on isompi ongelma kuin seksityö.

– Äitini on tyytyväinen, että ansaitsen omaa rahaa. Häntä ei kiinnosta, mistä se tulee. Mutta hänen on hyvin vaikea hyväksyä sitä, ettei saisi juhlia poikansa häitä. Luulen, että hän hylkää minut täysin siinä vaiheessa kun menen sukupuolenvaihdosleikkaukseen. Onneksi isäni on kuollut, hän varmaan tappaisi siinä vaiheessa kun haluan naiseksi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme