Mainos
Mainos

Intialaistaiteilijan ja tämän lakimiehen murhaan osallinen tunnusti

Mumbain poliisin murhasta kiinniottama mies on tunnustanut teon. Nyt poliisit jäljittävät murhatun Upadhyayn ex-miehen puheluita, kertoo Indian Express -lehti.

Vain tunteja pidätyksensä jälkeen Shivkumar Rajbhar kertoi poliisille, että hän ja neljä muuta nykytaiteilija Hema Upadhyayn ja tämän lakimiehen Harish Bhambhanin murhista syytettyä tappoivat heidät. Syyksi Rajbhar kertoi, että taiteilija oli jättänyt maksamatta Rajbharin työnantajan tekemän patsaan. Poliisi ei ole tavoittanut patsaan tehnyttä Vidyaa, ja hän on tällä hetkellä pääepäiltynä tapauksessa.

Mumbain poliisi ei kuitenkaan usko murhien syyksi maksun väliin jättöä, vaan he ovat kuulustelleet Upadhyayn ex-miestä liittyen tämän pääepäillylle soittamiin puheluihin.

Surmatyö tuli ilmi, kun poliisi sai lauantaina puhelinsoiton mieheltä, jonka mukaan hän oli nähnyt jalan törröttävän sadevesiviemärissä Kandivalin Dhanukar Wadin alueella.

Viemäristä löytyi vuonna 1972 syntyneen taiteilijan sekä hänen 65-vuotiaan asianajajansa ruumiit muoviin käärittyinä ja pahvilaatikkoihin pakattuina.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme