Mainos
Mainos

Intian joukkoraiskauksen uhri menehtyi

Intian raa'an joukkoraiskauksen uhri on menehtynyt, kertovat sairaalalähteet.

23-vuotias nainen on ollut hoidettavana parin päivän ajan Mount Elizabethin sairaalassa, Singaporessa.

– Joudumme suruksemme ilmoittamaan, että potilas menehtyi rauhallisesti 29. joulukuuta kello 4.45 aamulla paikallista aikaa. Hänen perheensä ja intialaisen tutkintaryhmän viranomaisia oli paikalla kuolinhetkellä, kertoo sairaalan johtaja Kelvin Loh.

– Hän oli rohkea taistellessaan elämästään niin kauan, mutta vammat olivat liian vakavia, jotta hän olisi voinut selvitä.

Sairaalan mukaan naisen tila huononi kahden viime päivän aikana. Hän kärsi vakavista sisäisistä vammoista.

Miesjoukko raiskasi ja pahoinpiteli rautatangolla 23-vuotiaan lääketieteen opiskelijan bussissa Intian pääkaupungissa Delhissä 16. päivä tätä kuuta. Naisen mukana oli miespuolinen ystävä, joka myös pahoinpideltiin raa`asti. Lopuksi miehet heittivät naisen sekä tämän miesystävän ulos liikkuvasta bussista. Vaikeita vammoja saanut nainen leikattiin kolmesti Delhissä ennen siirtoa Singaporeen.

Intiassa on järjestetty tapauksen johdosta suuria mielenosoituksia, joissa on vaadittu parannuksia naisten asemaan ja turvallisuuteen. Poliisi on ottanut kiinni kuusi miestä joukkoraiskauksesta epäiltynä.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme