Mainos
Mainos

Intian tulvissa yli 700 uhria

Intian tulvat ovat tappaneet viimeisten päivien aikana yli 700 ihmistä.

Viimeisen kymmenen päivän aikana Intian tulvissa on kuollut jo yli 750 ihmistä, arvioi intialainen virkamies. Kuolleiden määrä tulee todennäköisesti vielä nousemaan, sillä yli 200 ihmistä on edelleen kadoksissa. Yli sata ruumista löydettiin tänään Länsi-Bengalin osavaltion tulva-alueilta.

Tulvat ovat tuhonneet satoa ja teitä osavaltiossa. Vesimassat aiheuttavat ongelmia myös Bangladeshissa, missä ainakin 70 ihmistä on kuollut ja 300 on kadoksissa. Tulvien uskotaan helpottuvan lähipäivinä, mutta nälänhätä uhkaa useita miljoonia ihmisiä Intian ja Bangladeshin rajan kummallakin puolen.

-Kriisi ei lopu siihen, että vedenpinta laskee. Ihmiset tulevat olemaan vaikeuksissa pitkään, sanoi kansainvälisen Punaisen Ristin edustaja Fernando Soares. Tulvan uhreja autetaan nyt tiputtamalla avustuspaketteja Intian ilmavoimien helikoptereilla, viranomaiset kertoivat.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme