Mainos
Mainos

Irakilaisia ja amerikkalaisia kuollut kahdessa välikohtauksessa

Kymmenen irakilaispoliisia ja turvallisuusjoukkojen jäsentä kuoli ja viisi haavoittui amerikkalaisjoukkojen tulituksessa Fallujahissa Irakissa varhain perjantaiaamuna, poliisi kertoi. Poliisi oli ajamassa takaa aseistautuneita miehiä, jotka olivat avanneet ohiajavasta autosta tulen Fallujahin kaupungin hallintorakennusta kohti. Poliisit ja turvallisuusjoukkojen jäsenet olivat lähteneet autoilla miesten perään. Myöhemmässä vaiheessa takaa-ajajat kohtasivat joukon amerikkalaissotilaita, jotka avasivat tulen irakilaisia poliiseja kohti.

Fallujahin välikohtauksen lisäksi myös Ramadissa on tullut uhreja. Siellä kaksi amerikkalaista sotilasta kuoli ja seitsemän loukkaantui ennen aamunkoittoa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa. Ramadi sijaitsee alueella, joka tunnetaan nimellä "Sunni-kolmio" ja siellä Saddam Husseinin kannatus on yhä vahvaa.

(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme