Mainos
Mainos

Irakin siepattujen kohtalosta ristiriitaista tietoa

Irakin tutkimus- ja opetusministeriöstä eilen siepattujen ja myöhemmin vapautettujen määrästä on liikkeellä hyvin ristiriistaista tietoa. Aiemmin ilmoitettiin, että lähes kaikki siepatut olisi vapautettu, myöhemmin puolestaan kerrottiin, että valtaosa siepatuista on yhä kateissa.

Bagdadissa eilen siepatuista panttivangeista on yhä vangittuina 70 tai 80, sanoo Irakin korkeakouluministeri. Ministeri kertoo myös eroavansa tehtävästään kunnes kaikki panttivangit on vapautettu.

Aiemmin tänään hallituksen edustaja kertoi, että lähes kaikki panttivangit olisi saatu vapautettua. Hallitus sanoi myös, että siepattuja oli vain 39 eikä satakunta, kuten eilen kerrottiin.

Aseistautuneet miehet sieppasivat eilen kymmeniä ihmisiä Irakin opetusministeriön tiloista. Viranomaiset ovat pidättäneet viisi poliisia epäiltyinä osallisuudesta sieppaukseen.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme