Mainos
Mainos

Irakin varapresidentti varoittaa itsemurhaiskuista

Irakin varapresidentti Taha Yassin Ramadan sanoo maanantaina ilmestyvän saksalaisen Der Spiegel -lehden haastattelussa, että Irakin ystävät tulevat tekemään itsemurhaiskuja amerikkalaiskohteita vastaan, jos Yhdysvallat hyökkää Irakiin.

Ramadanin mukaan marttyyrit ja itsemurhahyökkääjät ovat Irakin uusin ase. Hän sanoo myös muiden arabikansojen auttavan irakilaisia taistelussa itsenäisyyden ja vapauden puolesta.

-Koko alue syttyy tuleen, Ramadan ennustaa. -Tästä maapallon kolkasta tulee vastarinnan meri ja vaarallinen paikka amerikkalaisille. Se tulee olemaan heille pahempaa kuin mikään muu aiemmin tapahtunut, erityisesti paikoissa, joissa on amerikkalaisjoukkoja eli Saudi-Arabiassa ja Kuwaitissa, Ramadan varoittaa.

Ramadan uskoo myös, että hyökkäys Irakiin vapauttaa maailman amerikkalaisten hegemoniasta. Hän toistaa myös Irakin hallituksen lupauksen tehdä yhteistyötä asetarkastajien kanssa.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme