Mainos
Mainos

Irakissa siepattu vetoaa Puolan hallitukseen

Puolalainen naisvanki pyysi puolalaisjoukkoja vetäytymään Irakista.

Irakissa siepattu puolalainen nainen vetoaa henkensä säästääkseen Puolan hallitukseen ja pyytää puolalaisia joukkoja lähtemään Irakista. Al-Jazeera-kanava esitti naisen videoidun vetoomuksen eilen-iltana.

-Henkeni on suuressa vaarassa, ja voin pelastua vain, jos irakilaisten vaatimuksiin suostutaan. Ensinnäkin puolalaiset joukot on vedettävä Irakin alueelta ja toiseksi on annettava kaikkea mahdollista apua, jotta irakilaiset naisvangit pääsevät Irakissa olevista amerikkalaisista vankiloista, nainen sanoi nauhalta kuuluvan arabiankielisen äänen mukaan.

Puolalaisten viestimien mukaan nainen on 54-vuotias Teresa Borcz, joka on naimissa irakilaisen miehen kanssa ja asunut Irakissa yli 30 vuotta. Hänet siepattiin viime viikolla.

Lokakuun alkupuolella sieppaajat tappoivat brittiläisen Kenneth Bigleyn. Sieppaajaksi ilmoittautunut Tawhid ja Jihad -ryhmä vaati irakilaisten naisvankien vapauttamista.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme