Mainos
Mainos

Iran kutsui Britannian, Ranskan ja Saksan ulkoministerit maahan

Iran pyytää apua Britannialta, Ranskalta ja Saksalat Iranin ydinohjelmasta syntyneen kiistan ratkaisemiseen. Iranin mukaan kiiistan ratkaisuun on kaksi aloitetta: IAEA ja eurooppalaismaat. Saksa, Ranska ja Britannia ovat lähettäneen Iranille kirjeen joss ane tarjoavat teknistä apua vastineeksi Iranin yhteistyötoimista IAEA:n kanssa.

Iranin lippu


Iran on kutsunut Britannian, Ranskan ja Saksan ulkoministerit osallistumaan Iranin ydinohjelmasta syntyneen kiistan ratkaisemiseen, ilmoitti Iranin ulkoministeriö sunnuntaina.

Iranin mukaan kiistan ratkaisemiseksi on kaksi aloitetta:Toinen Kansainväliseltä atomienergiajärjestöltä IAEA:lta ja toinen kolmelta eurooppalaismaalta.

-Neuvottelut IAEA:n kanssa ovat loppuvaiheessa, ja seuraava vaihe olisi toimia eurooppalaisten myötävaikutuksella, sanoi Iranin ulkoministeriön edustaja. Britannia, Ranska ja Saksa ovat lähettäneet Iranille kirjeen, jossa ne tarjoavat teknistä apua Iranille vastineeksi siitä, että Iran toimii yhteistyössä IAEA:n kanssa ydinohjelman selvittämisessä.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme