Mainos
Mainos

Iran siirsi happohyökkäyksestä tuomitun sokaisemista

Iranilainen oikeusistuin on lykännyt happohyökkäyksestä tuomitun miehen sokaisemista, kertoi iranilainen Isna-uutistoimisto tänään.

Majid Movahedi oli määrä sokaista vankisairaalassa Teheranissa tänään puoliltapäivin. Mohavedi heitti vuonna 2004 happoa naispuolisen opiskelutoverinsa päälle sen jälkeen, kun tämä oli toistuvasti torjunut hänen kosintansa. Nainen menetti näkönsä ja sai pahoja vammoja kasvoihinsa ja muualle kehoonsa. Hän asuu nykyisin Espanjassa, missä häntä hoidetaan edelleen.

Sokeutunut nainen oli matkustanut tapausta varten Teheraniin. Hän kertoi lehdistölle olevansa valmis sokaisemaan hyökkääjänsä tarvittaessa vaikka itse.

– Olen kärsinyt paljon näinä vuosina, mutta nyt olen onnellinen. Tuomio on täysin laillinen ja olen valmis panemaan sen toimeen vaikka itse. Mutta jos se ei ole mahdollista, lääkäri saa tehdä sen.

(MTV3 - STT - Reuters - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme