Mainos
Mainos

Iranin johtaja uhkaili taas Israelia

Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad on jälleen kyseenalaistanut holokaustin ja jatkanut Israelin uhkailua tiukoin sanankääntein.

Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad on käyttänyt jälleen kovaa kieltä Israelia kohtaan. Juutalaisten joukkotuhoa, holokaustia, käsittelevässä konferenssissa puhunut Ahmadinejad sanoi, että juutalaisvaltion päivät ovat luetut.

- Jumalan tahdon ja ihmisten toivomusten mukaisesti sionistisen hallituksen kehitys kulkee alaspäin. Tämän Jumala on luvannut ja sitä kansakunnat haluavat, Ahmadinejad sanoi.

- Samoin kuin Neuvostoliitto pyyhkiytyi pois, eikä sitä enää ole, tulee myös sionistihallinto pian pyyhkiytymään pois, hän jatkoi.

Muun muassa EU, Britannia ja Yhdysvallat ovat tuominneet Iranin järjestämän konferenssin, joka kyseenalaistaa holokaustin.

Ahmadinejadin mukaan joukkotuhon epäilijöillä tulee olemaan aina koti Iranissa.

- Iran on teidän ja kaikkien maailman totuuden etsijöiden koti. Täällä voitte esittää näkemyksenne ja vaihtaa mielipiteitä ystävällisessä, veljellisessä ja vapaassa ilmapiirissä.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme