Mainos
Mainos

Irtileikattu pää pelotti turisteja Kreikassa

Kreikassa väkivallanteot pelottavat turisteja suosituilla lomasaarilla. Kuolemaan johtaneet välikohtaukset ovat saaneet jopa osan turisteja jättämään lomakohteensa.

Esimerkiksi kauniilla Santorinin-saarella turistit joutuivat todistamaan raakaa väkivallatekoa, kun saarella oleskellut kreikkalainen mies ilmestyi heiluttamaan ihmisvilinään naisuhrilta irtileikkaamaansa päätä. Ennen kiinnijäämistään surmaaja ehti hyökätä poliisin kimppuuun ja aiheuttaa kahden ohikulkijan loukkaantumisen anastamallaan poliisiautolla.

Viime viikonlopulla nuori australialaisturisti menetti henkensä Mykonoksella, kun yökerhon porttivahti hakkasi hänet syyttä hengiltä. Tapaus herätti laajaa huomiota maailmalla ja siitä oli kehkeytyä diplomaattinen konflikti Kreikan ja Australian välillä.

Parhaimpana kesäsesonkina Mykonoksella arvioidaan oleskelevan päivittäin 80 000-100 000 turistia.

Väkivalta on pelästyttänyt ulkomaalaisia niin, että saaren turismissa havaitaan nyt 15 prosentin lasku vuodentakaiseen verrattuna.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme