Mainos
Mainos

Irtonainen ihmisen jalka löytyi Roomasta – löydön karmivat yksityskohdat selviämässä

Roomassa poliisi uskoo tunnistaneensa miehen, jonka irrotettu jalka löytyi aiemmin tällä viikolla Tiber-joesta. Jalassa oli muun muassa tatuointi, jossa luki italiaksi ”tänään on hyvä päivä kuolla”.

Poliisi uskoo, että jalka kuuluu noin 40-vuotiaalle miehelle, jolla on taustallaan huumetuomiota, kertoo Il Messaggero.

Uhrin henkilöllisyyden varmistamiseksi on tehty dna-testi, jonka tulosta odotetaan.

Irtonaisen jalan löysi tiistaina Tiberistä kalastaja. Jalassa oli useita erilaisia tatuointeja, kuten jalkapalloseura Lazion kannatusslogan.

Gemellin sairaalassa tehdyissä tutkimuksissa on selvinnyt, että mies on mitä ilmeisimmin surmattu ja leikattu paloiksi sähkösahalla. Jalan uskotaan olleen vedessä korkeintaan kaksi päivää.

Tatuoinnit ovat olleet avainasemassa miehen tunnistamisessa. Löydön jälkeen poliisi on haastatellut alueen tatuointiartisteja sekä kadonneista henkilöistä ilmoittaneita.

Poliisi pitää mahdollisena, että alueelta voi löytyä vielä muitakin ruumiinosia. Eilen poliisi ruoppasi joen pohjaa jalan löytöpaikan läheisyydessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme