Mainos
Mainos

IS: Suomalaismies hukkui yrittäessään pelastaa naista merestä Gran Canarialla

Suomalaismiehen uintiretki päättyi traagisesti Gran Canarialla, kun hän hukkui yrittäessään pelastaa seurassaan ollutta naista merestä. Asiasta uutisoi Kanariansaarilla julkaistava La Provincia -lehti. Suomessa tapauksesta on uutisoinut Iltasanomat

La Provincia -lehden mukaan Playa del Inglésin pelastusviranomaiset saivat tiedon uimareiden joutumisesta vaikeuksiin kello kahden aikaan iltapäivällä. Paikalle oli lähetetty runsaasti veneitä ja helikopteri.

Playa del Inglesissä lomailemassa oleva Reino Dahl kertoo Ilta-Sanomille olleensa uimassa turmapaikalla aallonmurtajan tuntumassa vain hetkeä ennen kuin suomalaismies ja -nainen saapuivat paikalle. Dahl koki vastavirran olleen niin kova, että hänellä oli vaikeuksia päästä takaisin aallonmurtajalle.

Dahl varotti myös uimaan suunnanneita suomalaisia virrasta. He menivät kuitenkin mereen varoituksesta huolimatta.

Uintiretkellään vaikeuksiin joutunut nainen onnistuttiin pelastamaan merestä, mutta häntä auttamaan lähtenyt 65-vuotias mies hukkui.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme