Mainos
Mainos

Isä biletti yöklubilla - 4-vuotias tytär odotti ulkona

Ranskalainen mies on saanut ehdonalaisen vankeustuomion tyttärensä heitteillejätöstä. Tapaus sattui viime kuussa Colmarissa Itä-Ranskassa.

36-vuotias mies oli nauttinut runsaasti olutta ystävänsä luona, jonka jälkeen hän oli mennyt kotiin. Kotona hän löysi 4-vuotiaan tyttärensä nukkumasta.

Mies oli päättänyt lähetä jatkamaan iltaa yöklubille, ja hän laittoi nukkuvan lapsensa auton takapenkille. Klubille päästyään mies jätti tyttärensä autoon nukkumaan ja meni jatkamaan kosteaa iltaansa yökerhoon.

Ohikulkijat hälyttivät paikalle poliisin puoli neljän aikaan aamuyöstä, kun he löysivät viluisen tytön harhailemasta parkkipaikalla. Tyttö oli kertonut, ettei jaksanut enää odottaa autossa isäänsä.

Tytön äidistä aiemmin eronnut mies myönsi tänään oikeudessa, että hän oli tehnyt "suuren virheen." Mies lupasi lisäksi hakea apua alkoholiongelmaansa.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme