Mainos
Mainos

Isä hautasi Ruotsissa murhatun tyttärensä omin käsin

Ruotsissa surmansa saanut 8-vuotias tyttö haudattiin eilen.

Kahdeksanvuotias murhattiin vappuaattona

Ruotsissa murhattiin vappuaattona kahdeksanvuotias tyttö. Poliisi sai hälytyksen Karlskronan kaupungissa sijaitsevaan asuntoon. Paikalta löytyi tyttö, joka kiidätettiin sairaalaan. Tytön vammat olivat kuitenkin niin vakavia, ettei häntä kyetty pelastamaan.

Tyttö asui Ruotsissa kolmikymppisen miehen ja saman ikäisen naisen kanssa, jotka olivat hänen sukulaisiaan. Tyttö oli tullut Ruotsiin yksin, ja hänen vanhempansa olivat ulkomailla. Tytön olivat ottaneet huoltaakseen tämän sukulaiset tammikuussa. Huoltajat ovat nyt pidätettyinä tytön murhasta epäiltynä. Tytön biologisten vanhempien oli ollut tarkoitus tulla Ruotsiin joskus lähitulevaisuudessa.

Tytön isä Mohammed Alnajjar hautasi lapsensa ruotsalaislehti Expressenin mukaan omin käsin.

– Tiedän, että tyttärelläni on asiat hyvin nyt, ja hän katselee meitä tuolta jostakin, isä sanoi ja puhkesi lohduttomaan itkuun.

Tytön äiti joutui seuraamaan hautajaisia Palestiinasta Skypen välityksellä. Isä oli saanut viisumin Ruotsiin ja pääsi paikan päälle. Paikalla avoimissa hautajaisissa oli lähes 200 ihmistä muistamassa Karlskronassa surmansa saanutta tyttöä.

Tytön isä tapaa lähipäivinä Ruotsin poliisia tyttärensä kuolemaan liittyen. Poliisi haluaa muun muassa tietää, koska Alnajjar ja hänen puolisonsa viimeisen kerran olivat yhteydessä tyttäreensä.

Tytön kuolinsyytä ei vieläkään tiedetä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme