Mainos
Mainos

Isä ja kaksi pikkupoikaa kateissa kymmenen päivää – löydettiin nälkiintyneinä

Australiassa isä ja kaksi pikkupoikaa ovat selvinneet kuin ihmeen kaupalla hengissä näiden auton jäätyä jumiin kymmeneksi päiväksi keskelle luonnonpuistoa. Tapauksesta uutisoi Courier Mail.

Steven Van Lonkhuyzen ja tämän 5- ja 7-vuotiaat pojat olivat lähteneet automatkalle kotoaan joulukuun 11. päivä. Perheen oli ollut tarkoitus ajaa Cairnsiin, jossa näitä odotti perheen äiti.

Auto oli kuitenkin jäänyt jumiin Queenslandin luonnonpuiston alueelle. Perheen äiti tajusi katoamisen, kun isä ja pojat eivät saapuneetkaan Cairnsiin suunnitelman mukaan joulukuun 15. päivänä.

Isä ja pojat löydettiin jumiutuneesta autosta kaikkiaan 10 päivän jälkeen. Poliisin mukaan perheen löytymisessä oli onnea mukana.

Pelastustyöntekijät olivat ehtineet haravoida kolmanneksen maakunnan maista perhettä etsiessään. Perhe löydettiin lopulta, kun eräs paikallinen maanviljelijä muisti nähneensä kolmikon ajamassa Queenslandin luonnonpuistoon.

– He olivat nälissään, joten luultavasti heidän eväänsä olivat loppuneet viime päivinä. He ovat kuitenkin kunnossa, komisario Mick Bianchi kommentoi.

– Oli hyvä, etteivät he lähteneet pois autosta, koska muuten heidän löytämisensä olisi voinut olla mahdotonta.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme