Mainos
Mainos

Isä tunnusti työntäneensä äidin ja tyttären louhokseen Ruotsissa

Isä on tunnustanut työntäneensä äidin ja alle vuoden ikäisen lapsen alas kalliolta Lundin kaupungin lähellä sijaitsevalla Dalbyn louhosalueella Ruotsissa.

Ruotsin poliisin mukaan noin 30-vuotias nainen ja pieni tyttö putosivat noin kymmenen metrin matkan alas louhoksella tiistaina illalla. Heidät vietiin sairaalaan, mutta molemmat menehtyivät vammoihinsa. 

Aftonbladet-lehden mukaan noin 30-vuotias mies on tunnustanut surmanneensa vaimonsa ja tyttärensä. Tunnustuksesta kertoi medialle miehen asianajaja.

Lehden haastatteleman asianajajan mukaan mies on kertonut louhoksen tapahtumista hyvin yksityiskohtaisesti, mutta mitään ei voida vielä kertoa julkisuuteen.

Mies itse otti poliisin mukaan yhteyttä hätäkeskukseen tapahtumien jälkeen.

Viranomaiset ovat olleet vaitonaisia miehen henkilöllisyydestä tai taustoista. Aftonbladetin mukaan on selvinnyt, että hän on ammattisotilas ja töissä Ruotsin puolustusvoimissa.

Miehen vangitsemisesta päätetään huomenna.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme