Mainos
Mainos

Isaac-myrsky uhkaa Yhdysvaltoja - Floridaan hätätila

Yhdysvaltoja ja Floridaa lähestyvän Isaac-myrskyn ennakoitiin lauantaina yltyvän hurrikaaniksi vielä viikonlopun aikana. Florida julisti osavaltioon hätätilan, jonka kerrottiin kuitenkin olevan tavallinen käytäntö. Haitissa yksi ihminen kuoli myrskyn takia, kun seinä kaatui hänen päälleen.

Kakkosluokan hurrikaaniksi voimistuvan Isaacin uskottiin jatkavan Kuuban kautta matkaansa luoteeseen Florida Keys -saarille. Floridasta se liikkuu Meksikonlahdelle ja iskeytyy keskiviikkona jonnekin Floridan ja Alabaman raja-alueelle.

Samalla se pyyhältää varsin läheltä Tampan kaupunkia, jossa alkaa maanantaina republikaanien puoluekokous. Kaupunkiin on suuntaamassa arviolta 70000 puoluekokousvierasta.

Kokousisännät pitävät tilannetta tarkasti silmällä, mutta ainakaan toistaiseksi kokousaikataulua ei aiota muuttaa. Kokouspaikka on alavalla ranta-alueella, ja suurin uhka ovat tulvat.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme