Mainos
Mainos

Isähahmo houkutteli 14-vuotiaan tytön ansaan – myi seksiä pian kymmenille miehille joka päivä

Sacharayn tie prostituoiduksi sai alkunsa Yhdysvalloissa floridalaisen koulun käytäviltä 14-vuotiaana.

Sacharayta kiusattiin koulussa tämän ihonvärin takia ja kun tyttö sai silmälasit, kiusaaminen vain paheni. Tyttö oli todella yksinäinen – ja haavoittuvainen.

Niinpä kun eräs vanhempi koulutoveri lähestyi tyttöä ja tarjoutui olemaan tämän ystävä, tunsi Sacharay onnensa vihdoin olevan kääntymässä. 

– Pidin häntä parhaana ystävänäni, koska pystyin puhumaan hänelle kaikesta, Sacharay kertoo CNN:n erikoisartikkelissa.

"Ystävä" oli kuitenkin portti hankaluuksiin.

– Eräänä päivänä hän kysyi minulta, haluaisinko lintsata koulusta ja pitää hauskaa. Joten menimme erääseen parturiin. Ja siellä hän esitteli minut näille miehille

"Hän oli kuin isä, paitsi että harrastimme seksiä"

Yksi miehistä, joka oli noin 35-vuotias, alkoi kiinnittää Sacharay’hin heti erityishuomiota. Mies alkoi pommittaa tyttöä lahjoilla, kohteliaisuuksilla ja tarjosi tytölle neuvoja elämässä. Ja vähän muutakin.

– Hän oli melkein kuin isä, paitsi että harrastimme seksiä, Sacharay kertoo.

Tästä isällisestä luottamussuhteesta, jossa oli seksuaalinen puolensa tulikin ansa nuorelle Sacharaylle.

Pian mies alkoi kysyä Sacharaylta palveluksia. Mies pyysi tyttöä auttamaan tätä tienaamaan rahaa harrastamalla seksiä muidenkin miesten kanssa.

– Hän sanoi: ”Rakastan sinua tämän takia, rakastan sinua niin paljon.” Sitten hän hiljalleen lisäsi miehiä kahteen, kolmeen.

– Kun ensi kertaa tajusin, mitä hän tekee, hermostuin. Mutta jatkoin sitä, koska hän sai minut tuntemaan oloni erityiseksi.

Päivässä jopa 40 miestä

Hyväksikäyttö alkoi muuttua yhä pahemmaksi. Sacharayta myytiin pian kymmenille miehille päivittäin. Hän tapasi asiakkaitaan motellihuoneissa tai joskus jopa parturiliikkeen takahuoneessa.

– Yhtenä päivänä mietin, etten voi tehdä tätä enää. Minuun sattui. Olin harrastanut seksiä liki 40 miehen kanssa yhtenä päivänä ja olin niin väsynyt. Sanoin, etten voi tehdä sitä enää.

Hänen hyväksikäyttäjänsä ei tästä välittänyt. Mies teki tytölle selväksi, ettei lopettaminen ole vaihtoehto.

– Hän meni toiseen huoneeseen, palasi aseen kanssa ja totesi: ”Jos lähdet jonnekin, niin sehän nähdään”.

Seksikauppiaat merkitsevät tyttönsä

Sacharayn hyväksikäyttäjä vei tämän ja toisen teinitytön lopulta Atlantaan, koska siellä tytöistä saattoi pyytää isompaa hintaa.

Vuonna 2014 tehdyn selvityksen mukaan jotkut seksikauppiaat tienaavat Atlantassa jopa yli 32 000 dollaria viikossa. Vuodessa seksiteollisuus kaupungissa tuottaa noin 290 miljoonaa.

– Se on iso kaupunki. Ja siellä on paljon kysyntää. On paljon kokouksia, paljon hotelleja, paljon juhlia, paljon tapahtumia, kommentoi poliisia edustava Torrey Kennedy.

– Kuten mitkä tahansa liikemiehet, myös seksikauppiaat tietävät tämän.

Kennedy on yhdessä ryhmänsä kanssa tehnyt järjestelmälisesti ratsioita, joilla on pyritty vapauttamaan tyttöjä seksikauppiaiden vallasta. Kennedyn mukaan usein tytöt saattavat kuitenkin kieltää, että tekisivät töitä kenellekään, vaikka heidän olisi pakotettu siihen.

Tällaisissa tapauksissa poliisi on voimaton. Kennedyn mukaan eräs keino tunnistaa hyväksikäytön uhreja on näillä olevat tatuoinnit esimerkiksi polvessa.

– Tämä on yksi parittajien juttu, he merkitsevät tyttönsä logollaan. Jos tatuointi on tuore, tiedämme, että hän on saanut tytön käsiinsä vasta äskettäin.

Järjestön avulla uuteen elämään

Myös Sacharaylla on oma tatuointinsa. Hän pääsi kuitenkin eroon hyväksikäyttäjästään The Living Water Center -avustusjärjestön tuella.

Järjestön avulla tyttö sai hankittua tutkinnon ja työpaikan – molemmat asioita, joita hän ei muutama vuosi sitten olisi osannut kuvitellakaan. Nyt 19-vuotiaana tyttö on toiveikas tulevaisuutensa suhteen.

– Ennen vihasin katsoa itseäni peilistä, Sacharay toteaa.

– Kamppailen vieläkin, mutta olen nyt vahvempi, viisaampi ja voin rehellisesti sanoa rakastavani itseäni. Ja tuntuu siltä, että minulla on toivoa.

The CNN Freedom Project:  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme