Mainos
Mainos

Isän tuska: 10-vuotias tytär menehtyi Melbournen yliajossa – toinen tytär ja vaimo taistelevat hengestään

Australialaisisä menetti 10-vuotiaan tyttärensä Melbournessa tapahtuneessa joukkoyliajossa. Isä Tony Hakin juoksee nyt kahden sairaalan väliä, sillä toisessa hengestään taistelee hänen vaimonsa, toisessa hänen nuorempi tyttärensä.

Tyttöjen koulun rehtori Rabbi Yehoshua Smukler kertoo news.com.au –sivustolle, että isä keskittyy tällä hetkellä vaan selviämään päivästä toiseen. Smukler kertoo olevansa perheestä hyvin huolissaan. Äiti Nathalia on kriittisessä tilassa, ja yhdeksänvuotias Maggie loukkaantui myös vakavasti.

Perheen esikoinen, 10-vuotias Thalia menehtyi viime perjantaina, kun 26-vuotias Dimitrious Gargasoulas ajoi tahallaan väkijoukkoon Melbournen Bourke Streetin ostosalueella.

– Hän (perheen isä) on tyyni, hän on vahva. Luulen, että hän on vielä shokissa, sillä muuten ihminen ei saisi laitettua jalkaa toisen eteen, Smukler kertoo.

Perheelle kerätään rahaa

Perheen toinen tytär Maggie on jaksanut jo ottaa sairaalaan vastaan vieraita. Perheen äiti on vielä hyvin kriittisessä tilassa.

Rehtorin mukaan koulu voi auttaa perhettä siinä, että Maggien elämää pyritään ”normalisoimaan”, kun hän on tarpeeksi terve palatakseen kouluuun.

– Jos Luoja suo, äiti paranee. Ymmärtääkseni siihen voi mennä kauan. Isä tarvitsee paljon tukea, joten aiomme todella auttaa heitä.

Perheelle kerätään tukea, ja tähän mennessä rahaa on saatu kasaan noin 30 000 Australian dollaria (yli 20 000 euroa). Sunnuntaina Thalian muistojumalanpalvelukseen osallistui yli tuhat ihmistä. 

Yliajossa on menehtynyt ainakin viisi ihmistä ja yli 35 on loukkaantunut. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme