Mainos
Mainos

Isis kertoo tehneensä Brysselin iskut – näkyykö kuvassa yksi tekijöistä?

Äärijärjestö Isis on ilmoittanut olevansa Brysselin räjähdysten takana. Asiasta kertoo Isisiin liitetty uutistoimisto AMAQ.

– Isis-taistelijat tekivät sarjan pommi-iskuja räjähdeliiveillä ja –laitteilla tistaina, kohteena oli lentokenttä ja keskeinen metroasema Belgian pääkaupungissa Brysselissä, AMAQ kertoo.

Belgian viranomaiset ovat julkaisseet valvontakamerakuvan kolmesta Brysselin lentokentän pommi-iskuista epäillystä henkilöstä. 

Rakeisessa kuvassa esiintyvät miehet työntävät matkatavaroitaan kärryissä lentokentän check-in alueen lähistöllä. Kahdella miehistä on tummat hiukset ja yksi miehistä on pukeutunut hattuun.

Vielä ei ole vahvistettua tietoa siitä, keitä kuvassa esiintyvät henkilöt ovat. Epäselvää on myös se, mikä on miesten osuus iskuissa.

Joidenkin medialähteiden mukaan poliisi etsisi ainakin valkoasuista miestä. Oletko paikalla - kerro meille!

MTV Uutiset haluaa kuulla tarinasi. Voit myös laittaa meille kuvia ja videoita, jopa suoraa lähetystä tapahtumapaikalta.

*Sähköpostilla tiedot ja kuvat osoitteeseen kuvat@mtv.fi tai uutiset@mtv.fi

*Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa ja Twitterissä @MTVUutiset

*Voit soittaa numeroon 010 300 5454 

*Uutisvinkit saa toimitukseen myös sovelluksen kautta: http://www.mtv.fi/uutiset/uutisvinkki


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme