Mainos
Mainos

Opettaja väitti joutuneensa Isisin kannatajan puukottamaksi

Esikouluopettaja väitti, että häntä puukotettiin Pariisin pohjoisosassa sijaitsevassa kaupunginosassa tänään aamulla. Puukottajan kertottiin huutaneen jihadistijärjestö Isisiin viittaavia lauseita, uutisoi The Local -julkaisu.

Hyökkäyksen väitettiin tapahtuneen aamulla noin kello seitsemän Jean Perrin d'Aubervilliersin koulun edustalla Pohjois-Pariisissa, kun tuntematon mies iski esikouluopettajaa mattoveitsellä, kertoi uutislehti Le Parisien.

Lukuisat mediat uutisoivat, että hyökkääjä oli pukeutunut maalarien käyttämään haalariin ja kommandopipoon ja että, hänellä ei ollut asetta mukanaan vaan hän nappasi luokkahuoneessa olleen mattoveitsen ja iski sillä opettajaa.

Ranskan viranomaisten uskotaan käsittelevän asiaa terrorismina ja terrorisminvastaisen poliisin tutkivat asiaa terrorismiin liittyvänä murhan yrityksenä.

Myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että opettaja keksi koko tapauksen päästään.

Aiemmin tänä syksynä Ranskassa puukotettiin juutalaista opettajaa. Puukottajat olivat Isisin kannattajia.

Juttua muokattua klo 19.05: Opettaja on tunnustanut AFP:n mukaan keksineensä tapauksen omasta päästään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme