Mainos
Mainos

Islanti suree nuoren naisen surmaa – epäiltyjen kuulustelut jatkuvat

Islannin poliisi jatkaa nuoren naisen surmasta epäillyn kahden miehen kuulustelemista, kertoo Islannin yleisradioyhtiö RUV.

Yli viikon kateissa ollut parikymppinen Birna Brjánsdóttir löydettiin löydettiin sunnuntaina kuolleena rannalta läheltä Reykjavikia.

Poliisi kertoo jatkavansa tänään kahden grönlantilaismerimiehen kuulusteluja. Nuoren naisen ruumiinavauksen tulokset on saatu, mutta niistä poliisilla ei ollut vielä sanottavaa, kertoo RUV.

Poliisi pidätti miehet sunnuntaina surmasta epäiltynä, kun he olivat grönlantilaisen troolarin kyydissä. Troolarin läheltä oli löytynyt henkilöauto, joka oli yhdistetty naisen katoamiseen.

Poliisi on antanut troolarille luvan poistua satamasta. Osa miehistöstä on lähtenyt mieluummin kotiin, kuin jatkanut töitä merellä, kertoo RUV.

Tapaus on järkyttänyt islantilaisia, sillä 330 000 asukkaan saarivaltiossa kirjataan murhia vuosittain keskimäärin vain 1,8 kappaletta, kertoo uutistoimisto AFP. Suurimpaan osaan tapauksista liittyy jollain tapaa joko alkoholi tai mielenterveysongelmat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme