Mainos
Mainos

Israel hylkäsi Hizbollahin tarjouksen vankien vaihdosta

Libanonin ääri-islamilainen Hizbollah-järjestö ehdottaa Israelille vankien vaihtoa. Israel torjuu tarjouksen.

Hizbollah juhlii Israelin vetäytymistä

Israel ilmoitti tänään hylkäävänsä ääri-islamilaisen Hizbollah-järjestön tarjouksen vankienvaihdosta. Hizbollah ilmoitti tänään, että se olisi valmis vaihtamaan vankeina pitämänsä israelilaissotilaat Jeesuksen Syntymäkirkossa jo neljättä viikkoa saarrettuina oleviin palestiinalaistaistelijoihin.

-Kyseessä ei ole vakavassa mielessä esitetty tarjous, vaan propagandatemppu, jonka hylkäämme, sanoi Israelin puolustusministeriön edustaja Yarden Vatikai. Vatikain mukaan tarjouksen ainut tarkoitus on saada Hizbollah vedetyksi mukaan konfliktiin.

Hizbollah vangitsi Golanin kukkuloilla kolme israelilaissotilasta kaksi vuotta sitten. Lisäksi järjestöllä on vankina yksi israelilainen siirtokuntalainen. Hizbollah on kieltäytynyt antamasta tietoja sotilaiden kunnosta. Israel puolestaan on väittänyt, että sotilaat ovat kuolleita.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme