Mainos
Mainos

Israel pidätti Nusseibehin

Palestiinalaista al-Quds-yliopiston rehtoria Sari Nusseibehiä epäillään laittoman työvoiman palkkaamisesta. Hänet vapautettiin iltapäivällä useita tunteja kestäneiden kuulustelujen jälkeen

.
Israelin poliisi pidätti maltillisena tunnetun palestiinalaisälymystön edustajan Sari Nusseibehin epäiltynä laittoman työvoiman palkkaamisesta. Rajapoliisi pidätti hänet Itä-Jerusalemissa tänään al-Quds-yliopistolla, missä hän toimii rehtorina. Nusseibeh vapautettiin iltapäivällä useita tunteja kestäneiden kuulustelujen jälkeen.

Poliisin mukaan yliopiston alueella otettiin kiinni useita henkilöitä, joilla ei ollut oleskelulupaa. Nusseibeh otettiin kiinni ja vietiin jatkokuulusteluihin sen jälkeen kun hän ilmoitti olevansa kiinni otettujen työnantaja, silminnäkijät sanoivat.

Nusseibeh on aiemmin pidätetty poliittisen aktivisminsa takia. Hän johtaa kampanjaa, joka tavoitteena on Israelin ja palestiinalaisten välisen konfliktin lopettaminen. Israelin poliisi on ratsannut palestiinalaisten kansannousun aikana palestiinalaisia tarkastaakseen tekevätkö nämä töitä luvatta.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme