Mainos
Mainos

Israelin mukaan Egyptistä ammuttiin raketteja kohti Eilatia

Israelin armeijan mukaan Egyptistä ammuttiin raketteja kohti Israelin eteläosassa sijaitsevaa Eilatin kaupunkia myöhään keskiviikkona. Armeijan mukaan kukaan ei haavoittunut.

Armeija kertoo, että raketit ammuttiin Siinain niemimaalta ja osa raketeista tuhottiin jo ilmassa ohjuspuolustusjärjestelmän avulla.

Eilatin kaupungin viranomainen kertoi paikalliselle yleisradiolle, että kolme rakettia olisi saatua torjuttua ja neljäs räjähti kaupungin ulkopuolella. Eilat on tunnettu erityisesti lomakaupunkina.

Siinailla on käyty taisteluita Egyptin armeijan ja äärijärjestö Isisille uskollisuutta vannovan ryhmittymän välillä. Raketteja ammuttiin Israelin eteläosaan myös vuoden 2015 heinäkuussa.

Kukaan ei haavoittunut iskussa. Iskun tekijäksi ilmoittautui Siinain-jihadistihaara.

Korjaus 9.2. klo 8.13: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että raketit ampui Egypti. Israelin mukaan raketteja ammuttiin Egyptistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme