Mainos
Mainos

Israel tappoi ääriliikkeen komentajan Länsirannalla

Islamilainen jihad -ääriliikkeen komentaja oli Israelin etsintäkuuluttama. Yhteenotossa haavoittui myös kaksi muuta liikkeen jäsentä.

Israelin sotilaat ovat ampuneet varhain aamulla palestiinalaisen ääriliikkeen komentajan Länsirannalla ja haavoittaneet kahta muuta. Kolmikko kuului Islamilainen jihad -ryhmittymään. Vahvistamattomien tietojen mukaan tulitaistelussa myös haavoittui yksi siviili.

Israelin armeijan mukaan erikoisjoukkojen sotilaat havaitsivat aseistautuneet miehet Jeninissä ja avasivat tulen näitä kohti. Israel oli etsintäkuuluttanut komentajan.

Ainakin viisi palestiinalaista on saanut surmansa yhteenotoissa Israelin sotilaiden kanssa eilisillan jälkeen. Gazan kaistalla kuoli kaksi palestiinalaista tulitaistelussa rajaa vartioivien sotilaiden kanssa. Tulkaremissa Länsirannalla puolestaan kuoli kaksi palestiinalaista, kun Israelin sotilaat yrittivät pidättää etsintäkuulutettuja palestiinalaisia.

(MTV3-STT-DPA-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme