Mainos
Mainos

Israel vapauttanee enemmän palestiinalaisvankeja

Israel saattaa olla valmis vapauttamaan sata palestiinalaisvankia aiempaa sovittua enemmän. Lopullista vapautuspäätöstä ei kuitenkaan ole vielä tehty.

Israel on valmis vapauttamaan suuremman määrän palestiinalaisvankeja. Maan valtiollisen television saamien tietojen mukaan Israel olisi valmis vapauttamaan 450 vankia aiemmin sovitun 350:n sijasta. Suunnitelmat liittyvät niin sanottuun tiekartta-rauhanprosessiin.

Israelin puolustusministeriön edustaja painotti, että lopullista päätöstä lisävankien vapauttamisesta ei ole tehty. Hän ei kuitenkaan kieltänyt uutista. Uutistoimisto AFP:n mukaan Israelin ja palestiinalaisalueiden hallitusten väliset neuvottelut vankien vapauttamisesta päättyivät tiistaina tuloksettomina.

Myös Israelin pääministeri Ariel Sharonin ja palestiinalaisjohtaja Mahmub Abbasin sunnuntaina käymät neuvottelut päättyivät ilman ratkaisua.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme