Mainos
Mainos

Israelin lentokoneet iskivät Etelä-Libanoniin

Israelin lentokoneet ampuivat tänään raketteja Etelä-Libanoniin sissien tukikohdiksi epäiltyihin kohteisiin, sanoivat turvallisuuslähteet. Israelin isku oli jo neljäs viikon aikana iranilaismielisen Hizbollah-sissiryhmän tukikohtiin.

Israelilaiskoneet ampuivat kaksi rakettia Jabal Safin ja Mleitan alueille. Aikaisemmin päivällä Hizbollahin sissit tulittivat Israelin asemia sen turvallisuusalueekseen julistamalla vyöhykkeellä, kertoivat israelilaismieliset lähteet.

Israelilaiskenraali Eli Amitai haavoittui lievästi jo toistamiseen viikon aikana. Hän oli yhdessä Israelin pohjoisalueiden komentajan, kenraali Amiram Levinen kanssa tarkastamassa Israelin liittolaisen, Etelä-Libanonin armeijan SLA:n asemia. Hizbollah oli ilmoittanut, että Levine oli Hizbollahin iskun kohde. Levine selvisi kuitenkin iskusta haavoittumatta.
(STT-Reuter-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme