Mainos
Mainos

Istanbulin bussiasemalla räjähti

Iskun tekijästä ei vielä ole tietoa.

Istanbulin keskustan bussiasemalla on sattunut räjähdys. Uutiskanava CNN:n mukaan räjähdyksessä kuoli ainakin yksi ja haavoittui viisi ihmistä. Haavoittuneet vietiin sairaalahoitoon.

Poliisin pommiryhmä aloitti heti räjähdyksen tutkimisen. Tiedotusvälineiden mukaan bussiaseman roskakoriin oli laitettu räjähteitä. Mikään ryhmä ei ilmoittanut olevansa iskun takana.

Useat ryhmät, kuten kurdiseparatistit sekä islamistit ja äärivasemmistolaiset, ovat tehneet viime aikoina hyökkäyksiä Turkin siviili- ja sotilaskohteisiin. Turvallisuusjoukot kertoivat perjantaina surmanneensa seitsemän terroristiryhmäksi kutsumansa Kurdistanin työläisten puolueen jäsentä Turkin kaakkoisosan kurdialueella.

Myös jo useita päiviä kestäneet levottomuudet kurdimielenosoittajien ja turvallisuusjoukkojen välillä jatkuivat kurdialueella. Yhteenotoissa on kuollut neljän päivän aikana ainakin seitsemän ihmistä.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme