Mainos
Mainos

Istanbulin lentoasemalla riehui suurpalo

Viranomaisten mukaan kolme ihmistä on loukkaantunut Istanbulin lentoaseman palossa. Rahtialueella riehunut palo on nyt saatu hallintaan.

Atatürkin lentokentällä Istanbulissa syttynyt tulipalo on saatu hallintaan. Viranomaiset kertovat, että palossa on loukkaantunut kolme ihmistä.

Valtaisa palo on myös aiheuttanut viivästymisiä lentoliikenteeseen, kun osa Atatürkin lentokentälle pyrkineistä lennoista on ohjattu muille Istanbulin lentokentille.

Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä, mutta Istanbulin varakuvernööri epäilee syyksi oikosulkua. Tulipalo syttyi C-terminaalissa lentokentän rahtialueella, joka sijaitsee erillään kotimaan- ja ulkomaanliikenteen terminaaleista.

Palavan terminaalin lähistöllä olleita rahtikoneita jouduttiin hinaamaan turvaan liekeiltä. Televisiokuvissa lentokentän yläpuolella näkyi valtavia mustia savupilviä. Sammutustöihin osallistui myös helikoptereita ja lentokoneita.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme