Mainos
Mainos

Itä-Ukrainan separatistijohtajan kerrotaan haavoittuneen vakavasti

Itä-Ukrainassa toiminut separatistijohtaja on haavoittunut vakavasti, kertoo uutistoimisto Itar-Tass.

Itar-Tass perustaa tietonsa donetskilaisen uutistoimiston tietoihin. Niiden mukaan kapinallisjohtaja Igor Strelkovin tila on vakava. Hän on separatistien julistaman Donetskin kansantasavallan puolustusministeri. 

Kansantasavallan varapääministeri Andrei Purgin ei pystynyt vahvistamaan tietoa Itar-Tassille. Hän kertoi kuitenkin, että Strelkov on liikkunut alueella, jossa on käyty raskaita taisteluja.  

Rossijskaja Gazeta -sanomalehden haastattelema Donetskin kansantasavallan varapuolustusministeri Fjodor Berezin kiisti tiedot Strelkovin haavoittumisesta.  

– Ei ole ensimmäinen kerta, kun tällaisia huhuja ilmaantuu, ja niitä ei ole koskaan vahvistettu. Igor Strelkovilla on kaikki hyvin, Berezin sanoi lehdelle uutistoimisto Reutersin mukaan.  

Reutersin haastattelema Strelkovin avustaja ei suostunut kommentoimaan väitteitä haavoittumisesta.  

Strelkovin haavoittuminen olisi paha takaisku separatisteille, jotka ovat viime viikkoina joutuneet vetäytymään useilta alueilta hallituksen joukkojen edetessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme