Mainos
Mainos

Italialaispoliisille murhasyyte jalkapallofanin ampumisesta

Poliisi ampui kaksi laukausta varoittaakseen alueella kahinoivia Lazion ja Juventuksen kannattajia. Toinen luodeista osui uhriin surmaten hänet.

Italialaisseura Lazion kannattajaa kuolettavasti ampunut italialaispoliisi on saanut syytteen murhasta. Aiemmin syytenimikkeenä on ollut tappo, mutta todistajien kuulemisen jälkeen syyte on koventunut.

Murhenäytelmä tapahtui viime sunnuntaina, kun 28-vuotias Lazion kannattaja Garbriele Sandri kuoli poliisin uhrin niskaan osuneeseen luotiin.

Sandri oli ampumishetkellä autossa moottoritien varrella olevan ravintolan vieressä. Poliisi ampui alueelle kaksi laukausta varoittaakseen alueella kahinoivia Lazion ja Juventuksen kannattajia. Toinen luodeista osui kohtalokkain seurauksin Sandriin.

Tapaus on herättänyt Italiassa suurta huomiota, ja tulevan viikonlopun alasarjojen otteluja on siirretty pelattavaksi myöhemmin.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme