Mainos
Mainos

Italialaistutkija: Kolme ihmisalkiota kloonattu

Kaksi venäläisnaista ja yksi islamilaisessa maassa asuva nainen ovat tulleet raskaaksi ihmiskloonaustekniikan avulla, väittää italialainen hedelmöityshoitojen asiantuntija Severino Antinori. Raskaudet ovat edenneet kuudesta yhdeksään viikkoon, Antinori kertoi tänään italialaisessa tv-keskustelussa.

Antinori kertoi aiemmin tässä kuussa onnistuneensa ensimmäisenä tiedemiehenä maailmassa kloonaamaan ihmisen. Hän ei kuitenkaan kertonut tarkemmin potilaastaan tai raskauteen johtaneen hoidon yksityiskohdista. Televisiokeskustelussa Antinori kiisti, että hän olisi itse hoitanut raskaaksi tulleita naisia.

Tiedemiehet ovat suhtautuneet Antinorin ilmoitukseen onnistuneesta ihmiskloonauksesta epäillen. Heidän mukaansa nykytiedot ja -tekniikka eivät vielä riitä ihmisen kloonaamiseen. Monet maat haluavat saada aikaan kansainvälisen kiellon ihmisen kloonaamisesta.

Severino Antinori tuli tunnetuksi vuonna 1994, kun 63-vuotias nainen tuli raskaaksi hänen hoitojensa ansiosta.

(MTV3-Reuters-NTB-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme