Mainos
Mainos

Italian risteilyalusturman jäljiltä etsitään 70:tä ihmistä

Italian risteilyalusturman jäljiltä on etsitty noin 70 kateissa ollutta ihmistä, kertoi italialaisviranomainen uutistoimisto AFP:lle iltapäivällä.

Hänen mukaansa on mahdollista, että he ovat turvassa haveripaikan lähellä sijaitsevalla Giglion saarella. Asiaa yritetään parhaillaan selvittää tekemällä saarella ovelta-ovelle-kyselyjä.

Alkuillasta paikallinen viranomainen kertoikin, että kateissa olevien määrä on tippunut hiljalleen, kun matkustajia on löydetty. Esimerkiksi neljä amerikkalaista matkustajaa löydettiin etsinnöissä. He olivat Giglion saarella asukkaan luona, joka oli auttanut pelastamaan heidät.

Italian viranomaiset ovat aiemmin kertoneet, että risteilyalusturmassa on saanut surmansa kolme ihmistä ja 14 on loukkaantunut. Kuolleet on tunnistettu kahdeksi ranskalaismatkustajaksi ja perulaiseksi miehistön jäseneksi.

Laivassa oli laivayhtiön päivällä antamien tietojen mukaan 4 234 ihmistä.

Turma sattui myöhään eilen, kun loistoristeilijä karahti särkälle Italian länsirannikolla.

(MTV3 - STT - AFP)

Katso Janne Hopsun juttu (Seitsemän uutiset 14.1.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme