Mainos
Mainos

Italian taloromahdus rikostutkintaan

Pelastustyöt ovat tänään jatkuneet italialaisessa Foggian kaupungissa mahdollisten eloonjääneiden löytämiseksi romahtaneen kerrostalon raunioista.

Aamuun mennessä raunioista on löydetty 30 ihmisen ruumiit, ja kymmeniä on yhä kateissa. Raunioiden raivaamista jatkettiin läpi yön. Pelastustyöntekijöiden mukaan alkaa kuitenkin olla erittäin epätodennäköistä, että ketään enää voisi löytyä betonilohkareiden alta hengissä.

Eloonjääneitä ei ole löytynyt eilisen alkuillan jälkeen. Kerrostalossa oli viranomaisten arvion mukaan 71 ihmistä, kun se romahti varhain eilen. Romahduksen syystä ei vielä ole saatu varmuutta, mutta todennäköisimpänä syynä pidetään rakenteissa ollutta vikaa.

Foggia

Italian syyttäjäviranomaiset ovat käynnistäneet rikostutkimukset onnettomuuden johdosta. Talon romahtamista tutkitaan epäiltynä tappona. Viranomaiset ovat myös takavarikoineet talon rakennuspiirustukset löytääkseen syyn romahtamiseen.
(MTV3-STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme