Mainos
Mainos

Italian turmalaivalta löytyi jälleen uusi kuolonuhri

Italiassa karille ajaneesta turmalaivasta on löydetty sunnuntaina jälleen kuolonuhri. Uhriluku on nyt noussut 13. Sukeltajat löysivät naisen ruumiin hylystä sen jälkeen kun etsintöjä päästiin jatkamaan hylyn liikahtamisen jälkeen. Hylky liikahti aamupäivällä. Iltapäivällä sukeltajat tutkivat tiloja, joihin ei ollut aiemmin päästy.

Parikymmentä ihmistä on edelleen kateissa runsas viikko sitten Toscanan rannikolla sattuneen turman jäljiltä. Luku voi kuitenkin nousta, koska Italian viranomaiset epäilevät nyt, että risteilijässä saattoi olla ylimääräisiä matkustajia, joita ei oltu merkitty matkustajaluetteloon tai laivan henkilökuntatietoihin.

Esimerkiksi unkarilaisen naisen sukulaiset ovat väittäneet tämän soittaneen laivalta, mutta naisesta ei ole löydetty viralllisia tietoja, että hän olisi ollut risteilijällä.

Costa Concordia -aluksen purseri Manrico Giampedroni on sanonut italialaiselle uutistoimistolle, että ylimääräiset matkustajat ovat mahdottomia.

– Matkustajat valokuvataan ja rekisteröidään. Kaikki on sähköistä. Laivayhtiö on vakavasti otettava yhtiö, hän totesi.

Rannikkovartioston mukaan vain ihme voi pelastaa loput kadoksissa olevat.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme