Mainos
Mainos

Italian turmalaivan kuolleiden määrä nousi jo viiteen

Italian turmalaivan hylystä on löydetty kaksi kuolonuhria. Kuolleita on nyt yhteensä ainakin viisi, ja useita ihmisiä on vielä kateissa.

Rannikkovartioston mukaan kaksi iäkästä miestä löydettiin kuolleina laivan kokoontumispaikalta, jonne matkustajien pitää ohjeiden mukaan kerääntyä hätätilanteessa.

Tavoittamatta on edelleen ainakin viisitoista ihmistä. Tiedot kateissa olevien määrästä ovat epävarmoja. Jotkut viranomaiset arvioivat, että kadoksissa on edelleen noin kolmekymmentä ihmistä.

Etsintöjä jatketaan laivan hylyssä. Aluksesta on nostettu tänään hengissä kolme ihmistä: eteläkorealainen pariskunta ja italialainen miehistön jäsen.

Syyttäjä on aloittanut turman tutkinnan. Syyttäjän mukaan aluksen kapteeni jätti laivan hyvissä ajoin ennen kuin matkustajat oli evakuoitu.

Laiva ei ollut turmahetkellä oikeassa kurssissa. Kapteeni oli onnettomuuden tapahtuessa komentosillalla, joten hän oli aluksesta vastuussa.

Kapteenia epäillään useista rikoksista. Hänet pidätettiin eilen. Myös aluksen yliperämies on pidätetty.

(MTV3 -STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme