Mainos
Mainos

Itävallan perhetragedia: Perheensä ampunut äiti oli syrjäänvetäytyvä – lehti: lapsilla ongelmia koulussa

Itävaltalaisessa pikkukylässä on tapahtunut perhesurma, jossa perheenäiti tappoi kolme lastaan, veljensä ja äitinsä – ja lopuksi itsensä. Naapurit kuvailevat perheen äitiä syrjäänvetäytyväksi.

35-vuotias perheenäiti ampui kolme lastaan, äitinsä, veljensä ja lopuksi itsensä Itävallassa, kertovat paikalliset mediat. Äiti oli ampunut myös perheen lemmikkikoiran.

Poliisi löysi perheenjäsenten ruumiit torstaina heidän asunnostaan 200 asukkaan pikkukylästä Schildbergistä, Itävallan Niederösterreichin osavaltiossa.


Perheen äidin työnantaja oli soittanut Itävaltalaisen uutistoimiston APA:n mukaan poliisille, kun naista ei ollut näkynyt töissä moneen päivään. Lapsetkaan eivät olleet käynyt koulussa kolmeen päivään eikä heidän poissaolostaan ollut ilmoitettu.

Lasten ikää koskevat tiedot ovat toistaiseksi ristiriitaisia.

Krone-lehden mukaan perheen tytär olisi ollut 6-vuotias ja toinen pojista seitsemän- ja toinen kymmenenvuotias, uutistoimisto APA:n mukaan tytär olisi ollut 7- ja pojat kymmenvuotiaita kaksosia.

Perhe pysytteli omissa oloissaan

Kaikki ammuskelussa kuolleet olivat talon asukkaita. He olivat muuttaneet asuintaloksi muutettuun majataloon APA:n mukaan vuosi ennen tragediaa.

Krone-lehden tietojen mukaan äiti oli eronnut lasten isästä ja hänellä oli päideongelmia ja lapsilla oli vaikeuksia koulussa.

Perhe ei kuitenkaan ollut aiheuttanut naapurustossa mitään häiriötä ja naapurit kuvailevat perhettä syrjäänvetäytyväksi.

Paikallinen syyttäjä johtaa tapauksen tutkintaa. Rikospaikan tutkinta on vielä kesken.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme