Mainos
Mainos

Ivanka Trump vierailulle Intiaan – kaupunki häätää kerjäläisiä kaduilta

Intian viranomaiset valmistautuvat Ivanka Trumpin vierailuun häätämällä satoja kerjäläisiä kaduilta ja tuomalla paikalle lisää turvallisuusjoukkoja. Poliisi on sanonut kerjäläisten olevan "kiusa" ja tukkivan liikenteen.

Yhdysvaltain presidentin tyttären vierailun turvaksi on lähetetty noin 10 000 ihmisen lisäjoukot. Heitä on muun muassa terrorismin vastaisista joukoista.

Ivanka Trump on tiistaina pääpuhujana kansainvälisessä yrittäjyyden huippukokouksessa Hyderabadin kaupungissa Etelä-Intiassa. Hänen on määrä puhua naisten voimaantumisesta liike-elämässä.

Hyderabadin kaupungissa toimivat muun muassa Google, Facebook ja Amazon.

Vierailun tarkoitus on myös vahvistaa Intian ja Yhdysvaltain suhteita. Trump osallistuu vierailullaan gaalaillalliselle ja liikkuu kaupungissa omalla luodinkestävällä ajoneuvollaan. Viranomaiset ovat myös siistineet historiallisen moskeijan yhteydessä toimivan torin. Mediatietojen mukaan Trump saattaa vierailla siellä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme